• bord ute uteservering akerselva sudøst grunerløkka sol

 • en av oslos største uteserveringer solfylt på gunerløkka

Uteservering

Det finnes få, om noen uteserveringer i Oslo som kan måle seg med vår. 
Vår enestående uteservering er nemlig ikke bare en av Oslos største, den har også en helt magisk atmosfære som må oppleves.

Med nesten like mange sitteplasser på uteserveringen som i hovedsalen inne, ønsker vi mange gjester velkommen året rundt. SüdØsts uteservering garanterer yrende liv, en unik atmosfære, spennende matretter og eksotiske drinker.

Samme meny ute som inne
På SüdØst anser vi uteserveringen som en del av restauranten vår. Det er derfor vi serverer akkurat den samme menyen ute som inne. Vi er nemlig opptatte av at man skal ha et like godt tilbud på uteserveringen, slik at man kan nyte solen mot ansiktet, samtidig som man kan glede seg over Asian Crossover-mat og-drikke, servert av serviceinnstilte servitører. Fordi menyen er den samme ute som inne, har vi absolutt flest spisende gjester på vår uteservering, men det finnes også de som kun kommer innom for å slappe av med en pils eller en Crossover-drink i baren vår på varme sommerdager.

På vår uteservering kan du nyte Asian Crossover-retter som:
 
 • Sashimi
 • Maki
 • Nigiri
 • Wok
 • BBQ
 • Biff
 • Fisk og skalldyr
 • Allergivennelige retter
 • Vegansk crossover
 • Selskapsmenyer
 • Crossover-desserter
 
Akkurat som resten av restauranten vår, er også uteserveringen en Crossover. På den ene siden er den trendy og urban med avslappende bakgrunnsmusikk og innovativ asiatisk mat, mens uteserveringen på den andre siden er lun, behagelig, komfortabel og koselig. Vi har lagt til rette for at du skal kunne komme på besøk til oss med senkede skuldre og føle deg godt ivaretatt. På SüdØsts uteservering har vi gjort flere grep for å skape en lun og varm atmosfære. Med vindavskjerming mot den sildrende Akerselva, gode solforhold, varmelamper, uttrekkbart tak, peis og varme pledd ved behov, er vi beredt på alle typer vær.

Åpen året rundt
SüdØsts uteservering er i flittig bruk året rundt. Om våren, sommeren og på høsten ønsker vi gjester velkommen til sommerfester, utdrikningslag, bursdager, 17. mai og mer uformelle besøk. Om vinteren bytter uteserveringen vår bekledning og gjøres om til et Winter Wonderland med høyballer, varm belysning, saueskinn, varmelamper, peis og åpen ild. Vårt Winter Wonderland innbyr til en trivelig og annerledes måte å starte kvelden på ved julebord og andre arrangementer i vinterhalvåret. Her er dere hjertelig velkommen til å sette dere ned med noe godt og varmt i glasset og litt lett snacks under varmen fra belysningen, peisen og varmelampene, før dere beveger dere inn for å innta spennende asiatisk Crossover. Mange velger også å avslutte kvelden her.
 
Arrangement under åpen himmel
Vår uteservering passer like godt til spontane besøk, som til mer planlagte arrangementer. For større selskap, anbefaler vi alltid å reservere plasser, slik at vi kan garantere at dere vil få sitte samlet. Det er selvsagt mulig å reservere hele eller deler av uteserveringen vår.
 
Ta gjerne kontakt med våre serviceinnstilte bookingmedarbeidere på booking@sudost.no eller på telefon 23 35 30 70, dersom du vil ha hjelp eller om du har spørsmål.