Populær asiatisk restaurant med gode priser
Anmelderne fra Restaurantguiden velger vår fantastiske uteservering når de...
Anmelderne fra Restaurantguiden velger vår fantastiske uteservering når de kommer på besøk hos oss en varm høstdag i August. De forstår fort hvorfor SüdØst er et populært spisested i Oslo. «Inne i gamle Aker Sparebank er det [nemlig] stort, luftig, pent interiør og lun belysning, mens den digre uteserveringen har mange varmelamper for å forlenge sommeren». Her får du også mye mat for pengene, i følge anmeldelsen: «Setmenyene er fint priset mellom 345 og 485 kroner». Anmelderne valgte å gå for vår 5-retters menyen; Yang.
 
Yang består av både sashimi, asiatisk BBQ, sjømat, vår populære Crispy Duck og en spennende crossover-dessert. «Fisken er fersk og god på smak. De fire bitene til hver dypper vi i en passe syrlig og fresh ponzusaus» sier Restaurantguidens matanmeldere etter å ha smakt vår perfeksjonerte sashimi. Av grillspydene våre, er det kyllingen anmelderne trekker fram: «Den saftige kyllingen er aller best og blandes med en mild, gul curry med mye kokossmak». Vår signaturrett, Crispy Duck, får også masse ros denne høstdagen: «Få steder klarer å få skinnet spøtt, men her har de klart det, og andekjøttet er både saftig og velsmakende». 
 
«Hyggelige servitører, enkel og god mat og fint prisede setmenyer gjør det lett å forstå hvorfor restauranten er så populær», konkluderer besøket fra Restaurantguiden med etter besøket hos oss.
 
Miljø:                                    5
Meny:                                  4
Mat                                      4
Service:                           4
Verdi for pengene:             5
 
Les den fullstendige anmeldelsen her: https://restaurantguiden.osloby.no/grunerlokka/sudost-asian-crossover
DSC_0844crop-min
RESTAURANTGUIDEN:

Populær asiatisk restaurant med gode priser

Anmelderne fra Restaurantguiden velger vår fantastiske uteservering når de...
DSC_1466crop-min
DAGBLADET:

God asiatisk mat og imponerende service

Dagbladets Robinson & Fredag beskriver vår uteservering som «sentral og urban...