Südøst

Selskapsmeny

Print Friendly, PDF & Email

Signature Cocktails

 Alle cocktails 119,-

  • Asian gin tonic

    Vår egen infuserte Beefeater gin med thai basilikum, sitrongress
    agurk og litt chili. Toppet med Thomas Henry tonic

  • Lycheelicious

    JC lychee likør, Olmeca Reposado tequila, fersk pasjonsfrukt,
    chili, ingefær og vanilje

  • Mandaretto sour

    En frisk og god mandarin sour med Limmonio Mandaretto,
    Four Roses bourbon whiskey, ferskpresset sitronjuice og angostura bitter

  • White negroni

    En negroni med asiatisk twist. Her brukes vår asiatisk infuserte Beefeater gin, ingefærlikør
    fra Cartron og Noilly Prat dry vermounth

  • NWA-Norwegians with attitude

    Sudøst klassiker med aquavit, kumquats og rosmarin

  • Akabadabra

    Denne cocktailen er både søt, frisk og salt på en gang. En spennende nyhet på menyen
    med Absolutt vodka, JC Cartron markjordbærlikør og vår hjemmelagde jordbærpuré

  • Royal mojito 146

    Havana Especial Rom, fersk mynte, ferskpresset lime. Toppet med Mercier champagne

Selskapsmenyer

Serveres frem til 15. november

Set Meny - Yang

Våre smaksmenyer er for 2 personer eller flere.
Vennligst velg en av menyene for hele bordet

Pris per person 485,-
Vinpakke: 480,-

  • Chef's Sashimi ( S, SE, F, SK, HV)

    Tynne skiver av laks og tunfisk. Serveres med salat, sesamsnø og ponzusaus.

  • Crispy Duck (HV, P, SE, B, S)

    Sprøstekt and med vietnamesiske krydder, agurk, salat og hoisinsaus med en vri.
    Serveres med pannekaker.

  • Hummersalat ( B, SK, SE, S, HV )

    Hummer med frukt og frisk salat. Serveres med asiatisk pesto og mangovinaigrette

  • Asiatisk BBQ (varierer kan inneholde SK, SE, P, M, F, B, HV, S )

    Dagens utvalg av grillspyd. Spør din servitør.

  • Dessert symfoni ( HV, E, M, P )

    Mangoostekake og eksotiske friske frukter. Servers med sorbet

Set Meny - Yin

Våre smaksmenyer er for 2 personer eller flere.
Vennligst velg en av menyene for hele bordet.

Pris per person 365,-
Vinpakke: 275,-

  • Dim Sum kurv ( HV, SK, SE, E, S, B ) Kloster Eberbach 15

    Diverse Dim Sum.
    Serveres med tre forskjellige sauser

  • Sudøst Dinner to share (SK, SE, S, B, HV )

    Grillet kylling med asiatisk preg
    Stekte nudler
    Dagens sjømat med grønnsaker. Spør din servitør

  • Asiatiske bondepiker ( HV, E, M )

    Pasjonsfrukt og mangokrem med sjokoladecrumble, mangosalsa og pasjonsfruktsorbet

Set Meny - Mang Sa

Dette er en vegan, vegetar og laktosefri meny for 1 person

345,-

For vinforslag spør gjerne din servitør

  • Vegan maki (S)

    Med agurk, shiitake, tofu, japansk reddik og gresskarpure

  • "Streaky pork" (SE, CN, S)

    Stekt "streaky pork", bok choy, vannkastanjer, babymais, shitakesopp, cashewnøtter, ananas og ris. Serveres med søt chilisaus.

  • 3 typer sorbet

    Serveres med frisk frukt

Set Meny - Piset

Dette er en allergimeny for 1 person med allergi mot laktose, peanøtter, skalldyr og gluten

355,-

For vinforslag spør gjerne din servitør

  • Salmon NO 3. (SE, S, F)

    Lettgrillet laks, vårløk, avokado og lakserogn med en sake-teriyaki saus

  • Black pepper Beef (S, SE)

    Grillet indrefilet, asparges og stekt sopp.
    Serveres med yuzu peppersaus og stekte potetbåter

  • 3 typer sorbet

    Serveres med frisk frukt

  • Allergener

    SK:Skalldyr/E:Egg/F:Fisk/P:Peanøtt/S:Soya/M:Melk/N:Nøtter/SL:Selleri/SN:Sennep/SE:Sesamfrø/SO:Svoveldioksid og sulfitt/L:Lupin/B:Bløtdyr/HV:Hvetemel/A:Mandler/CN:Cashewnøtt
    Selv om de forskjellige rettene inneholder noen av disse allergenene, er det ofte mulig å lage rettene uten disse. Spor av allergener kan forekomme. Vennligst informer om dine allergier.

Südøst Asian Crossover

Trondheimsveien 5 - 0560 Oslo, Norway
Tel: +47 23 35 30 70
booking@sudost.no


  • Åpningstider

    Mandag-Onsdag : 11.00 - 23.30
    Torsdag - lørdag: 11.00 - 03.30
    Søndag: 12.00 - 21.00

    Kjøkken
    Søndagsbuffet: 12.00 - 21.00
    Mandag - onsdag: 11.00 - 22.00
    Torsdag: 11.00 - 23.00
    Fredag - lørdag: 11.00 - 00.00