Südøst

Selskapsmeny

Print Friendly, PDF & Email

Signature Cocktails

 Alle cocktails 119,-

  • Asian gin tonic

    Vår egen infuserte Beefeater gin med thai basilikum, sitrongress
    agurk og litt chili. Toppet med Thomas Henry tonic

  • Lycheelicious

    JC lychee likør, Olmeca Reposado tequila, fersk pasjonsfrukt,
    chili, ingefær og vanilje

  • Pinkie

    Absolut Vodka og Tataka plommevin. Serveres i et cocktailglass

  • White negroni

    En negroni med asiatisk twist. Her brukes vår asiatisk infuserte Beefeater gin, ingefærlikør
    fra Cartron og Noilly Prat dry vermounth

  • NWA-Norwegians with attitude

    Sudøst klassiker med Løiten Linie akevitt, kumquats og rosmarin. Toppet med Thomas Henry ingefærøl

  • Barry

    Four Roses bourbon whiskey, Aperol og ferske bær

  • Manto

    Havana Especial rom, Cherry Heering likør, mandelsirup, fersk lime og mynte

  • Summer delight

    Spør din servitør om vår sommerspesial!

  • Champagne mojito 146,-

    Havana Especial Rom, fersk mynte, ferskpresset lime. Toppet med Mercier champagne

Selskapsmenyer

Serveres frem til 15. november

Set Meny - Yang

Våre delemenyer er for 2 personer eller flere.
Vennligst velg en av menyene for hele bordet

Pris per person 485,-
Vinpakke: 480,-

  • Chef's Sashimi (S, SE, F, SK, HV)

    Tynne skiver av laks og tunfisk. Serveres med salat, sesamsnø og ponzusaus.

    Vin: Blanc Traquille
    Torello 15

  • Asiatisk BBQ (varierer kan inneholde (SK, SE, P, M, F, B, HV, S)

    Dagens utvalg av grillspyd. Spør din servitør.

    Vin: Chianti Reserva
    Piccini 14

  • Hummersalat (B, SK, SE, S, HV)

    Hummer med frukt og frisk salat. Serveres med asiatisk pesto og mangovinaigrette. Fritert scampi med chili/mangomajones

    Vin: Chablis
    Christian Simone 15

  • Crispy Duck (HV, P, SE, B, S)

    Sprøstekt and med vietnamesiske krydder, agurk, salat og hoisinsaus med en vri.
    Serveres med pannekaker.

    Vin: Bayanegra Rose
    Castilla 15

  • Dessert symfoni (HV, E, M, P)

    Mangoostekake og eksotiske friske frukter. Servers med sorbet

    Vin: Vigneti di Moron Recioto Valpolicella
    Domini, Veneti `12

Set Meny - Yin

Våre delemenyer er for 2 personer eller flere.
Vennligst velg en av menyene for hele bordet.

Pris per person 365,-
Vinpakke: 275,-

  • Dim Sum kurv (HV, SK, SE, E, S, B) Kloster Eberbach 15

    Diverse Dim Sum.
    Serveres med tre forskjellige sauser

    Vin: Chablis
    Riesling Trocken Weingut

  • Sudøst Dinner to share (SK, SE, S, B, HV)

    Grillet kylling med asiatisk preg
    Stekte nudler
    Dagens sjømat med grønnsaker. Spør din servitør

    Vin: Villa Wolf Pinot Noir
    Pfalz '15

  • Asiatiske bondepiker (HV, E, M)

    Pasjonsfrukt og mangokrem med sjokoladecrumble, mangosalsa og pasjonsfruktsorbet

    Vin: Vila Dria
    Cotes de Gascone

Set Meny - Mang Sa

Dette er en vegan, vegetar og laktosefri meny for 1 person

345,-

For vinforslag spør gjerne din servitør

  • Vegan maki (S)

    Med agurk, shiitake, tofu, japansk reddik og gresskarpure

  • "Streaky pork" (SE, CN, S, HV)

    Stekt "streaky pork", bok choy, vannkastanjer, babymais, shitakesopp, cashewnøtter, ananas og ris. Serveres med søt chilisaus.

  • 3 typer sorbet

    Serveres med frisk frukt

Set Meny - Piset

Dette er en allergimeny for 1 person med allergi mot laktose, peanøtter, skalldyr og gluten

355,-

For vinforslag spør gjerne din servitør

  • Salmonroll NO 3. (SE, S, F)

    Lettgrillet laks, vårløk, avokado og lakserogn med en sake-teriyaki saus

  • Black pepper Beef (S, SE)

    Grillet indrefilet, asparges og stekt sopp.
    Serveres med yuzu peppersaus og stekte potetbåter

  • 3 typer sorbet

    Serveres med frisk frukt

  • Allergener

    SK: Skalldyr | E: Egg | F: Fisk | P: Peanøtt | S: Soya | M: Melk | SL: Selleri | SN: Sennep | SE: Sesamfrø
    SO: Svoveldioksid og sulfitt | L: Lupin | B: Bløtdyr l HV: Hvetemel l A: Mandler l CN: Cashewnøtt
    Selv om de forskjellige rettene inneholder noen av disse allergenene, er det ofte mulig å lage rettene uten disse. Spor av allergener kan forekomme. Vennligst informer om dine allergier.

Südøst Asian Crossover

Trondheimsveien 5 - 0560 Oslo, Norway
Tel: +47 23 35 30 70
booking@sudost.no


  • Åpningstider

    Mandag-Onsdag : 11.00 - 23.30
    Torsdag - lørdag: 11.00 - 03.30
    Søndag: 12.00 - 21.00

    Kjøkken
    Søndagsbuffet: 12.00 - 21.00
    Mandag - onsdag: 11.00 - 22.00
    Torsdag: 11.00 - 23.00
    Fredag - lørdag: 11.00 - 00.00

    Julen 2017
    23.12: Åpent fra lunsj 11:00
    24.12-26.12: Stengt
    27.12: Åpent fra middag 16:00
    28.12-30.12: Åpent fra lunsj 11:00
    31.12: Åpent fra middag 16:00
    1.1: Stengt
    2.1: Kun middag