Südøst

Selskapsmeny

Print Friendly, PDF & Email

Signature Cocktails

  • Pikachu (E, C) 122

    En velbalansert pasjonsfrukt cocktail med et hint av vanilje og stjerneanis. Havana especial, Cointreau, pasjonsfrukt, vanilje og stjerneanis

  • El Diablo (C) 122

    Absolut Vodka, Løiten linie, paprika, fersk ingefær og chili

  • Red light (C ) 122

    Martell VS, Løiten linie, vår hemmelige sirup, mango og vanilje. Toppet med rødvin

  • Asian Gin Tonic(C) 129

    Vår egen infuserte Beefeater Gin med thai basilikum, sitrongress, agurk og chili. Toppet med Three Scents tonic

  • Back to the Roots (E, C) 129

    Løiten linie, J. C Cartron lychee, rødbete, einer, fersk rosemarin og limejuice

  • Gingerbread martini (E, C) 129

    Vår bestselger i vinter! Absolut vodka, hjemmelaget kryddersirup, fersk lime og et hint av appelsin

  • Champagne mojito 149,-

    Havana Especial Rom, fersk mynte, ferskpresset lime. Toppet med Mercier champagne

Selskapsmenyer

Serveres frem til 15. november

Set Meny - Yang

Våre delemenyer er for 2 personer eller flere.
Vennligst velg en av menyene for hele bordet

Pris per person 495,-
Vinpakke: 490,-

  • Chef's Sashimi (S, SE, F, SK, HV)

    Tynne skiver av laks og tunfisk. Serveres med salat, sesamsnø og ponzusaus.

    Vin: Blanc Traquille
    Torello 15

  • Asiatisk BBQ (varierer kan inneholde (SK, SE, P, M, F, B, HV, S)

    Dagens utvalg av grillspyd. Spør din servitør.

    Vin: Bayanegra Rosè Castilla, 15

  • Hummersalat (B, SK, SE, S, HV)

    Hummer med frukt og frisk salat. Serveres med asiatisk pesto og mangovinaigrette. Fritert scampi med chili/mangomajones

    Vin: Chablis
    Gerard Tremblay ‘15

  • Crispy Duck (HV, P, SE, B, S)

    Sprøstekt and med vietnamesiske krydder, agurk, salat og hoisinsaus med en vri.
    Serveres med pannekaker.

    Vin: Chianti Riserva Piccini `14

  • Dessert symfoni (HV, E, M, )

    Melkesjokolademousse på sjokoladekakebunn, sjokoladefondant og et utvalg av kjøkkenets overraskelser for dagen

    Vin: Vigneti di Moron Recioto Valpolicella
    Domini, Veneti `12

Set Meny - Yin

Våre delemenyer er for 2 personer eller flere.
Vennligst velg en av menyene for hele bordet.

Pris per person 375,-
Vinpakke: 295,-

  • Dim Sum kurv (HV, SK, SE, E, S, B) Kloster Eberbach 15

    Diverse Dim Sum.
    Serveres med tre forskjellige sauser

  • Sudøst Dinner to share (SK, SE, S, B, HV)

    Grillet kylling med asiatisk preg
    Stekte nudler
    Dagens sjømat med grønnsaker. Spør din servitør

    Vin: Villa Wolf Pinot Noir
    Pfalz '15

  • Asiatiske bondepiker (HV, E, M)

    Pasjonsfrukt og mangokrem med sjokoladecrumble, mangosalsa og pasjonsfruktsorbet

    Vin: Vila Dria
    Cotes de Gascone

Set Meny - Mang Sa

Dette er en vegan, vegetar og laktosefri meny for 1 person

355,-

For vinforslag spør gjerne din servitør

  • Vegan maki (S)

    Kabocha maki med gresskarpure

  • Tofu dry red curry (CN)

    Spicy tofu servert med bambus skudd, grønnsaker, rød karri og kokosmelk

  • Konfektkake

    Konfektkake med skogsbærsyltetøy og kaffekrem. Serveres med kokossorbet

Set Meny - Piset

Dette er en allergimeny for 1 person med allergi mot laktose, peanøtter, skalldyr og gluten

375,-

For vinforslag spør gjerne din servitør

  • Salmonroll NO 3. (SE, S, F)

    Lettgrillet laks, vårløk, avokado og lakserogn med en sake-teriyaki saus

  • Black pepper Beef (S, SE)

    Grillet indrefilet, asparges og stekt sopp.
    Serveres med yuzu peppersaus og stekte potetbåter

  • 3 typer sorbet

    Serveres med frisk frukt

  • Allergener

    SK: Skalldyr | E: Egg | F: Fisk | P: Peanøtt | S: Soya | M: Melk | SL: Selleri | SN: Sennep | SE: Sesamfrø
    SO: Svoveldioksid og sulfitt | L: Lupin | B: Bløtdyr l HV: Hvetemel l A: Mandler l CN: Cashewnøtt
    Selv om de forskjellige rettene inneholder noen av disse allergenene, er det ofte mulig å lage rettene uten disse. Spor av allergener kan forekomme. Vennligst informer om dine allergier.

Südøst Asian Crossover

Trondheimsveien 5 - 0560 Oslo, Norway
Tel: +47 23 35 30 70
booking@sudost.no


  • Åpningstider

    Mandag-Onsdag : 11.00 - 23.30
    Torsdag - lørdag: 11.00 - 01.00
    Søndag: 12.00 - 21.00

    Kjøkken
    Søndagsbuffet: 12.00 - 21.00
    Mandag - onsdag: 11.00 - 22.00
    Torsdag: 11.00 - 23.00
    Fredag - lørdag: 11.00 - 00.00