Südøst

Nyttårsmeny

Print Friendly, PDF & Email

5-retters meny

Pris per person: 650,-
Vinpakke: 645,-

  • Grillet laks med jalapeño (6 stk) (E, S, SE)

    Grillet laks med gressløk og fritert kassava. Serveres med jalapeñosaus

    Vin: Rosa d'aAbril
    Torello Penedès, Spania '13

  • Songsahai (E, HV, SK)

    Grillet kongekrabbe og fritert dim sum med scampi og kylling. Serveres med mais i grønn curry, stekt spinat og appelsinmajones.

    Vin: Bechtheimer Riesling Trocken Weingut Dreissigacker
    Reinhessen `14

  • Beef Tataki (S, SE )

    Biffskiver med stekt hvitløk, løk, vårløk og ponzusaus.

    Vin: Valpolicella Ripasso Superiore Monile Salvalai
    Cantine Salvalai, Veneto, '14

  • Andeconfit (SE, M )

    Andeconfit med bønner, sopp, grillet søtpotet og potetpuré. Tilsmakt gurkemeie, ingefær og kokosmelk. Serveres med rødvinssaus

    Vin: Zinio Crianza
    Bodegas Patrocinio, Rioja, Spania `13

  • Sjokoladefondant (E, HV, M, SE)

    Mørk sjokolade med svart sesamiskrem og friske bær.

    Vin: Vigneti di Moron Recioto Valpolicella
    Domini, Veneti ‘12

Vegan 5-retters meny

Pris per person: 650,-
Vinpakke: 645,-

  • Veggie salat med honning soyasaus (S, SE)

    Meterbønner, grillet søtpotet, sukkererter, dampet brokkoli, bønner, grillede rødbeter og cashewnøtter. Serveres med soyasaus tilsmakt honning og ingefærdressing

    Vin: Rosa d'aAbril
    Torello Penedès, Spania '13

  • Veggie Roll Maki (SE)

    Asparges, sopp, japansk tofu og takwa med søt gresskarpurésaus

    Vin: Missenyora
    Coster del Segre `14

  • Orange tempura (HV, S, SE)

    Grillet gresskar og tempura av søtpotet, serveres med Japansk saus

    Vin: Bechtheimer Riesling Trocken Weingut Dreissigacker
    Reinhessen `14

  • Tofu yellow curry

    Bambusskudd, japansk sopp, meterbønner og grillede cherrytomater med indisk gurkemeie og red curry kokosmelk. Serveres med jasminris

    Vin: Valpolicella Ripasso Superiore Monile Salvalai
    Cantine Salvalai, Veneto, '14

  • Dessert

    Pære marinert i rødvin, kanel og anis. Servert med kokoskrem og mandarinsorbet

    Vin: Vigneti di Moron Recioto Valpolicella
    Domini, Veneti ‘12

  • ALLERGENER
    SK: Skalldyr | E: Egg | F: Fisk | P: Peanøtt | S: Soya | M: Melk | SL: Selleri | SN: Sennep | SE: Sesamfrø
    SO: Svoveldioksid og sulfitt | L: Lupin | B: Bløtdyr l HV: Hvetemel l A: Mandler l CN: Cashewnøtt
    Selv om de forskjellige rettene inneholder noen av disse allergenene, er det ofte mulig å lage rettene uten disse. Spor av allergener kan forekomme. Vennligst informer om dine allergier.

Südøst Asian Crossover

Trondheimsveien 5 - 0560 Oslo, Norway
Tel: +47 23 35 30 70
booking@sudost.no


  • Åpningstider

    Mandag-Onsdag : 11.00 - 23.30
    Torsdag - lørdag: 11.00 - 03.30
    Søndag: 12.00 - 21.00

    Kjøkken
    Søndagsbuffet: 12.00 - 21.00
    Mandag - onsdag: 11.00 - 22.00
    Torsdag: 11.00 - 23.00
    Fredag - lørdag: 11.00 - 00.00

    Julen 2017
    23.12: Åpent fra lunsj 11:00
    24.12-26.12: Stengt
    27.12: Åpent fra middag 16:00
    28.12-30.12: Åpent fra lunsj 11:00
    31.12: Åpent fra middag 16:00
    1.1: Stengt
    2.1: Kun middag