Südøst

Julens selskapsmenyer

Print Friendly, PDF & Email

X-Yin delemeny

Vår 3 retters meny er for 2, eller flere personer

Pris per person: 395,-
Vinpakke: 305,-

  • Dimsum kurv (HV, SK, S,SE, E)

    Et utvalg av dim sum som serveres med ulike hjemmelagde sauser

    Vin: Riesling trocken
    Kloster Eberbach,15‘

  • Dinner to share (S, SE, SK, B, HV)

    Grillet kylling med vår asiatiske twist
    Et lite stykke av vår crossover ribbe med kimchi og ingefær-teriyaki saus
    Stekte nudler
    Dagens utvalg av fisk, eller skalldyr med grillede grønnsaker. Spør servitøren hva dagens utvalg er

    Vin: Zinio Crianza
    Bodegas Patrocinio, Rioja 14

  • Julesymfoni (M, SE, H)

    Hjemmelaget multekrem. Serveres med svart sesam is og bærmiks

    Vin: Villa Dria
    Cotes de Gascogne’15

X-Yang delemeny

Vår 5 retters meny er for 2, eller flere personer. Hvis du ikke spiser ribbe kan du velge okse indrefilet, eller fisk som hovedrett.

Pris per person: 549,-
Vinpakke: 495,-

  • Sushi Combo (SN, SE, F, S)

    Lettgrillet Tuna tataki med sumiso saus og gravlaks maki

    Vin: Riesling trocken
    Kloster Eberbach‘16

  • Havets fristelser (HV, S, SE, SK, E)

    Hummer med asiatisk pesto, vår bestselger fritert scampi «baby boy» og søtpotet med spicy majones

    Vin: Chablis
    Tremblay, ‘16

  • Crispy Duck (S, P, HV, SE, B)

    Sprøstekt and med vietnamesisk krydder, agurk, salat og hoisinsaus med en vri
    Serveres med pannekaker

    Vin: Chianti Riserva
    Piccini 15

  • Crossover Ribbe (S, SE)

    Norsk tynnribbe tilsmakt shichimi togarashi krydder. Serveres med kimchi, søtpotet og pepperrot- pure, hjemmelaget tyttebærsyltetøy og teriyaki-ingefær saus

    Vin: Zinio Crianza
    Bodegas Patrocinio, Rioja 11/12

  • Julesymfoni (M, SE, H)

    Hjemmelaget multekrem. Serveres med svart sesam is og bærmiks

    Vin: Villa Dria
    Cotes de gascogne’15

X-mas Mang Sa

Vår veganske og vår allergivennlige meny er for 1, eller flere personer

Pris per person: 355,-
Vinpakke: 305,-

  • Veggi maki roll (SE)

    Kabocha Maki med gresskar pure

    Vin: San Vincenzo
    Roberto Anselmi, Sicilia ‘14

  • Rød curry tofu (CN)

    Sterk stekt tofu servert med cashewnøtter, bambus, grønnsaker og kokosmelk med rød curry

    Vin: Zinio Crianza
    Bodegas Patrocinio, Rioja 11/12

  • Sorbet

    3 typer sorbet. Serveres med frisk frukt

    Vin: Villa Dria
    Cotes de Gascogne

X-mas Piset

Pris per person: 365,-
Vinpakke: 305,-

  • Gravlaks maki (SE, S, F)

    Gravlaks med sitrongress, dill, limeskall og chili

    Vin: Riesling trocken
    Kloster Eberbach, ´15

  • Black pepper beef (S, SE)

    Grillet indrefilet av okse, asparges, og stekt sopp. Serveres med yuzy peppersaus, tyttebær og stekte potetbåter

    Vin: Zinio Crianza
    Bodegas Patrocinio, Rioja 13

  • Sorbet

    3 typer sorbet. Serveres med frisk frukt

    Vin: Villa Dria
    Cotes de Gascogne ´15

  • ALLERGENER
    SK: Skalldyr | E: Egg | F: Fisk | P: Peanøtt | S: Soya | M: Melk | SL: Selleri | SN: Sennep | SE: Sesamfrø SO: Svoveldioksid og sulfitt |
    L: Lupin | B: Bløtdyr l HV: Hvetemel l A: Mandler l CN: Cashewnøtt
    Selv om de forskjellige rettene inneholder noen av disse allergenene, er det ofte mulig å lage rettene uten disse. Spor av
    allergener kan forekomme. Vennligst informer om dine allergier.

Südøst Asian Crossover

Trondheimsveien 5 - 0560 Oslo, Norway
Tel: +47 23 35 30 70
booking@sudost.no


  • Åpningstider

    Mandag-Onsdag : 11.00 - 23.30
    Torsdag - lørdag: 11.00 - 03.30
    Søndag: 12.00 - 21.00

    Kjøkken
    Søndagsbuffet: 12.00 - 21.00
    Mandag - onsdag: 11.00 - 22.00
    Torsdag: 11.00 - 23.00
    Fredag - lørdag: 11.00 - 00.00

    Julen 2017
    23.12: Åpent fra lunsj 11:00
    24.12-26.12: Stengt
    27.12: Åpent fra middag 16:00
    28.12-30.12: Åpent fra lunsj 11:00
    31.12: Åpent fra middag 16:00
    1.1: Stengt
    2.1: Kun middag