Südøst

À la Carte

Print Friendly, PDF & Email

Sashimi, maki og Nigiri

  • Tempura maki 6 biter (HV, SK, E, SE, S) 98,-

    Fritert scampi, purreløk og spicy majones

  • Spicy tartar av laks 6 biter (HV, E, S, SE, F) 99,-

    Laksetartar med agurk og purreløk, serveres med spicy majones

  • Salmon roll No.3 8 biter (S, SE, HV, F) 112,-

    Lettgrillet laks, vårløk, avokado, lakserogn serveres med sake/teriyakisaus

  • Ørret Tataki 8 skiver (SE, S, F) 118,-

    Ørret med vårløk og jalapenosaus

  • Softshell Crab 6 biter (SK, SE, S, HV) 125,-

    Fritert softshell crab med crispy salat, agurk og rispapir. Serveres med spicy saus

  • Sashimi Mix 8 skiver (S, SE, F, SK, B) 135,-

    Forskjellige typer fisk, skalldyr og bløtdyr serveres med en asiatisk salsa

  • Korean Kimchi (S, F) 125,-

    Tynne skiver av kveite serveres med koreansk kimchisaus, tobikko og gressløk

  • Beef Roll 8 biter (HV, SE, S) 129,-

    Oksekjøtt, asparges, fritert purreløk og salat. Serveres med asiatisk pesto.

  • Sashimi (3 skiver) & Nigiri (2 biter)

    Laks (F) 47,-
    Scampi (F) 48,-
    Tunfisk (F) 58,-
    Kveite (F) 57,-
    Kamskjell (B) 68,-

  • Crossover Chef`s choice ( HV, SK, E, F, P, S, M, SL, SN, SE, SO, L, B ) 199,- pr pers

    24 biter av sushi kokkens beste.
    Minimum 2 personer.

  • Allergener

    SK:Skalldyr/E:Egg/F:Fisk/P:Peanøtt/S:Soya/M:Melk/SL:Selleri/SN:Sennep/SE:Sesamfrø/SO:Svoveldioksid og sulfitt/L:Lupin/B:Bløtdyr/HV: Hvetemel/A: Mandler/CN: Cashewnøtt
    Selv om de forskjellige rettene inneholder noen av disse allergenene, er det ofte mulig å lage rettene uten disse. Spor av allergener kan forekomme. Vennligst informer om dine allergier

  • Crossover skalldyrfat (HV,SK,E,F,P,S,M,SL,SN ,SE,SO,L,B) 445 per pers

    Kjøkkenets beste utvalg av sjømat for dagen. Vil bestå av for eksempel norske reker, hummer, dampet blåskjell, sashimi og snøkrabbe. Servers med 3 typer saus og ferskt brød. Minimum 2 personer og begrenset antall, spør din servitør.

Småretter

  • Søtpotet chips (snacks) (SE, S) 48,-

    Hjemmelagde søtpotetchips med fivespicekrydder og salt

  • Spicy Edamame (SE, S) 63,-

    Edamamebønner krydret med togarashikrydder

  • Dampet Siu mai (S, SE, B, HV, SK) 89,-

    4 stk siu mai med svinekjøtt, scampi og kamskjell

  • Mixed Spring Rolls (S, SE, E, F, HV) 94,-

    1 fritert rull fylt med andebryst, kinesisk svartsopp, galingal, soya og glassnudler. Serveres med spicy Hoi sin saus og 1 fritert vårrull med kylling.

  • Wonton & Scampiroll (E, SK, HV, F, S) 98,-

    Friterte wonton fylt med kylling og friterte ruller med scampi og kyllingkjøttdeig.
    Serveres med en søt chili-plommesaus og fritert spinat

  • Babyboy (HV, E, SK, S, SE) 99,-

    Fritert scampi med avokado, agurk, chili/mangomajones og teriyakisaus

  • Asiatiske kjøttboller (HV, E) 88

    3 stk kyllingkjøttboller med søt mais, tilsmakt grønn curry. Serveres med chilisaus

Pasta og salat

  • Padthai med scampi (litt sterk) (SK, E, P, S) 172,-

    Stekte risnudler, tofu, egg, rødløk, kinesisk gressløk, bønnespirer og tamarindsaus

  • Padthai Vegetar (litt sterk) (P, S) 165,-

    Stekte risnudler, tofu, rødløk, kinesisk gressløk, bønne spirer og tamarindsaus

  • Beef Salat (Litt sterk) 168,-

    Mango, cherry tomat, vårløk, salat og grillet biff. Serveres med thai chilisaus

  • Hummersalat (SK, SE, S, HV) 185,- 1/2 352,- 1/1

    Hel eller halv hummer med frukt og frisk salat.
    Serveres med sesamvinaigrette

  • Duck No 5(HV,S, SE, B) 178

    Grillet sprø and, eggnudler, bønnespirer og bak choy. Serveres med asiatisk saus tilsmakt fice spice krydder

  • Allergener

    SK:Skalldyr/E:Egg/F:Fisk/P:Peanøtt/S:Soya/M:Melk/SL:Selleri/SN:Sennep/SE:Sesamfrø/SO:Svoveldioksid og sulfitt/L:Lupin/B:Bløtdyr/HV: Hvetemel/A: Mandler/CN: Cashewnøtt

    Selv om de forskjellige rettene inneholder noen av disse allergenene, er det ofte mulig å lage rettene uten disse. Spor av allergener kan forekomme. Vennligst informer om dine allergier

Hovedretter og grillretter

På SüdØst har vi to store, åpne kullgriller som vi bruker til å lage våre grillretter

 

  • «Streaky Pork» Vegan (S, SE, CN) 165,-

    Stekt «streaky pork», bok choy, vannkastanjer, babymais, shiitakesopp, cashewnøtter, ananas og ris
    Serveres med søt chilisaus

  • Yellow curry (SE, S) 189,-

    Grillet kylling marinert med sitrongress kokosmelk og koriander. Serveres med wokkede grønnsaker og hjemmelaget
    gul curry

  • Open Sea (SK, HV, B, F, S) 235,-

    Dagens grillede fisk og skalldyr eller bløtdyr tilsmakt basilikum
    Spør din servitør.

  • Black Pepper Beef (S, SE) 239,-

    Signaturrett!
    Grillet indrefilet, asparges og stekt sopp.
    Serveres med yuzu peppersaus og stekte potetbåter

  • Crazy Duck (HV, SE, B, P, S) 299,-

    Signaturrett!
    Sprøstekt and med vietnamesiske krydder, pannekaker, agurk, salat og hoisinsaus med en vri

  • Lammecarre (M, SE, S) 235,-

    Grillet lammecarre med massaman curry. Serveres med søtpotet, bakt cherrytomat og grillet ananas

Dessert

  • 3 typer sorbet 78,-

    Serveres med frisk frukt

  • Tilslørte asiatiske bondepiker (E, M, HV) 95,-

    Signaturrett
    Pasjonsfrukt & mangokrem med sjokoladecrumble, mangosalsa og pasjonsfruktsorbet

  • Mangoostekake (E,HV, M) 98,-

    Hjemmelaget mangoostekake, serveres med mangosorbet og frisk frukt

  • Jordbærsuppe 78,-

    Tilsmakt ingefær. Serveres med en type sorbet

  • Dessert Symfoni min 2 personer (HV, M, E, P) 129,- pr pers

    Et utvalg av husets desserter

  • Allergener

    SK:Skalldyr/E:Egg/F:Fisk/P:Peanøtt/S:Soya/M:Melk/SL:Selleri/SN:Sennep/SE:Sesamfrø/SO:Svoveldioksid og sulfitt/L:Lupin/B:Bløtdyr/HV: Hvetemel/A: Mandler/CN: Cashewnøtt
    Selv om de forskjellige rettene inneholder noen av disse allergenene, er det ofte mulig å lage rettene uten disse. Spor av allergener kan forekomme. Vennligst informer om dine allergier

Signature Cocktails

Alle cocktails 119,-

  • Asian Gin Tonic

    Vår egen infuserte Beefeater gin med thai basilikum, sitrongress
    agurk og litt chili. Toppet med Thomas Henry tonic

  • Lycheelicious

    JC lychee likør, Olmeca Reposado tequila, fersk pasjonsfrukt,
    chili, ingefær og vanilje

  • Pinkie

    Absolut Vodka og Tataka plommevin. Serveres i et cocktailglass

  • White negroni

    En negroni med asiatisk twist. Her brukes vår asiatisk infuserte Beefeater gin, ingefærlikør
    fra Cartron og Noilly Prat dry vermouth

  • NWA-Norwegians with attitude

    Sudøst klassiker med aquavit, kumquats og rosmarin

  • Berrytail

    Four Roses bourbon whiskey, Aperol og ferske bær

  • Manto

    Havana Especial rom, Cherry Heering likør, mandelsirup, fersk lime og mynte

  • Royal mojito 146

    Havana Especial Rom, fersk mynte, ferskpresset lime. Toppet med Mercier champagne

Südøst Asian Crossover

Trondheimsveien 5 - 0560 Oslo, Norway
Tel: +47 23 35 30 70
booking@sudost.no


  • Åpningstider

    Mandag-Onsdag : 11.00 - 23.30
    Torsdag - lørdag: 11.00 - 03.30
    Søndag: 12.00 - 21.00

    Kjøkken
    Søndagsbuffet: 12.00 - 21.00
    Mandag - onsdag: 11.00 - 22.00
    Torsdag: 11.00 - 23.00
    Fredag - lørdag: 11.00 - 00.00