11. mai og 17. mai meny

Velkommen til oss på Holmenkollstafetten og 17. mai.
Disse to dagene serverer vi en nydelig 5 retters meny, samt en egen vegansk meny for de som ønsker dette! 

17. mai: Det vil være et depositum på 300 kroner per person. Skulle dere kansellere innen 16. mai klokken 12 refunderes depositumet. Endringer i antall etter det refunderes ikke. Ta direkte kontakt med booking for reservasjon. 
5 retters meny
Rosa laks med jalapeñosaus
 F 
Laks marinert med rødbeter. Serveres med jalapeñosaus

Grillet indrefilet av lam

SE, S
Grillet indrefilet av lam med sort pepper, hvitløk og timian. Serveres med linser og gul kokossaus

Spicy kamskjell og Argentinsk scampi 
B, SK
Grillet kamskjell og Argentinsk scampi marinert med hvitløk, sitrongress og thai chili. Serveres med frisk babyspinat og sprø chips

Hjemmelaget asian style andeconfit 
SK, S, HV
Andeconfit med sake, honningglasserte rotgrønnsaker og amadinepoteter. Serveres med yuzu og rødvinssaus 


Kokospannacotta 
hv, e, M
Serveres med karamellisert hvit sjokolade og sorbet 
Pris: 565,-
Vinpakke: 495,- 

 
5 retters vegansk meny
Japansk tofu og grønnsaker med sterk jalapeñossaus
SE, S
Mini asparges, grillet østersopp, Japansk tofu og rødbetchips med sterk jalapeñodressing


Asiatisk vegansk tortillasalat
S, SE
Fritert tofu, rødbeter, gulrot, paprika, marinert chili, koriander, sennep og honningssaus og sterk guacamole

Vegan maki rull 
SE, S 
Asparges, sopp, Japansk tofu og takwa med søtpotetpuree

Stekt tofu med svartbønner og cashewnøtter 
SE, S, HV, CN 
Stekt brokkoli, babymais, langbønner, ingefær, paprika, rødløk, konge østerssopp og svartbønnesaus tilsmakt ingefær 

Dessert

S
Konfektkake med skosbærsyltetøy og kaffekrem. Serveres med kokossorbet 

Pris: 565,-
Vinpakke: 495,- 

 
Vår nettside bruker informasjonskapsler. www.sudost.no bruker informasjonskapsler hovedsaklig for trafikkmåling og optimalisering av innhold. Fortsett å bruke siden som normalt om du godtar dette. Les mer om vår bruk av informasjonskapsler her.