Á la carte

Vår kveldsmeny fra 16.00 byr på et dypdykk i europeisk- og asiatisk matkultur krysset med hverandre.
Sashimi, maki og Nigiri
Fisk eller skalldyr som serveres i tynne skiver eller små biter

RED AND WHITE 8 SKIVER
S, F, SK, C
Laks og kveite med cherrytomater, avokado og ponzusaus
119,-


TUNA TATAKIi 6 SKIVER
SE, S, F, P

Lettgrillet tunfisk med thai-inspirertsaus, rødløk og koriander. Toppet med peanøtter
129,-


New style baby boy Maki 6 biter
hv, sk, e, se, c, sn
Fritert scampi, avokado, sennep, honning og majones
109,-


SASHIMI MIX 8 SKIVER
S, SE, F, SK, B, c

Forskjellige typer fisk, skalldyr og bløtdyr serveres med en asiatisk salsa
139,-


Tempura maki 8 biter
HV, SK, E, SE, S, c
Fritert scampi, purreløk og spicy majones
98,-


Spicy salmon tartar 6 biter
HV, E, S, SE, F
Laksetartar med agurk og purreløk som serveres med spicy majones
104,-

Salmon roll No.3 8 biter
S, SE, F
Lettgrillet laks, vårløk, avokado, lakserogn som serveres med sake&teriyakisaus
116,-



Softshell Crab 6 biter
SK, SE, S, HV, c

Fritert softshell crab med crispy salat, agurk og rispapir. Serveres med spicy saus
128,-


Beef Roll 8 biter
SE, S

lettgrillet indrefilet av okse, asparges, fritert purreløk og salat. Serveres med asiatisk pesto.
​134,-


Sashimi (3 skiver) & Nigiri (2 biter)
Laks F, Tunfisk F, Kveite F, Kamskjell B, Scampi F
Fra 49,- til 72,-

Crossover Chef`s choice
HV, SK, E, F, P, S, M, SL, SN, SE, SO, L, B, c

12 biter per person av sushikokkens beste. Minimum 2 personer.
219,- pr pers
Småretter
Snackstallerken (snacks)
SE, S
Hjemmelagde søtpotetchips, fritert spinat og rekechips 
69,-


Spicy Edamame (snacks)
SE, S, p
Edamamebønner krydret med togarashi krydder
​65,-


Dampet Siu mai
S, SE, B, HV, SK, f
4 stk siu mai med svinekjøtt, scampi og fiskepudding som toppes med masago
Serveres med sashasaus
91,-


Mixed Spring Rolls
S, SE, F, HV
2 friterte ruller fylt med klebrig ris, andebryst, shitakesopp og soyasaus og 1 fritert vegansk rull.
​97,-


Wonton & Scampiroll
E, s, SK, HV, F, c
Friterte wonton fylt med kylling og friterte ruller med scampi og kyllingkjøttdeig.
Serveres med en søt chili-plommesaus og fritert spinat
99,-


Babyboy
HV, E, SK, S, SE, c
Fritert scampi med avokado, mango, sennepmajones, masago og teriyakisaus
​104,-

Crispy kylling
HV, S, SE, P, e
Fritert kylling med peppermiks og kumquat majones
​85,-


Spicy lakse tartar på crispy chips
s, se, m, f
Spicy laksetartar asian style servert på sprø chips med creme fraiche
99,-
Hovedretter
På SüdØst har vi to store, åpne kullgriller som vi bruker til å tilberede våre grillretter

Stekt tofu
S, SE, HV, CH
Stekt tofu med shitakesopp, bok choi og grønnsaker.
Serveres med cashewnøtter og søt soyasaus med svartbønne chilisaus
172,-


Yellow curry
SE, S
Grillet kylling marinert med sitrongress, kokosmelk og koriander.
Serveres med wokkede grønnsaker og hjemmelaget gul curry.
​195,-


Open Sea (spicy)
SK, HV, B, F, S
Dagens grillede fisk og skalldyr eller bløtdyr tilsmakt basilikum.
Spør gjerne din servitør.
​242,-


Andeconfit med mango og rød karri
se, c, s
hjemmelaget andeconfit med grillet ananas, cherry tomater og rød karri tilsmakt mango
195,-


Pad Kaprow Wok
se, s, hv, b
Indrefilet av okse, baby mais, aspargesbønner, sopp, rødløk, chili, hviløk og hellig basilikum
195,-


Black Pepper Beef. SIGNATURRETT!
S, SE, c
Grillet indrefilet, asparges og stekt sopp.
Serveres med yuzu peppersaus og stekte potetbåter
​245,-


Crazy Duck. SIGNATURRETT!
HV, SE, B, P, S
Sprøstekt and med vietnamesiske krydder, pannekaker, agurk, salat og hoisinsaus med en vri.
299,-


Lammecarre
M, SE, S
Grillet lammecarre med massaman curry.
Serveres med søtpotet, bakt cherrytomat og grillet ananas
​245,-


 
Pasta og salat
Padthai Veggie (a little spicy)
P, S
Stekte risnudler, tofu, rødløk, kinesisk gressløk, bønnespirer og tamarindsaus
169,-


Padthai scampi (a little spicy)
SK, E, P, S
Stekte risnudler, scampi, egg, rødløk, kinesisk gressløk, bønnespirer og tamarindsaus
179,-


Hummersalat (spicy)
SK, SE, S
Hel eller halv hummer med frukt og frisk salat. Serveres med asiatisk pesto
Halv: 195,- / Hel: ​365,-


Biff carpaccio salat(spicy)
c
Indrefilet serveres med romanosalat, tomat, rødløk, søt basilikum, reddik og tamarindsaus.
168,-
Dessert
3 typer sorbet og is
dessertkokkens valg for dagen med sprø marengs, pasjonsfruktsaus og popping candy
 82,-


Vegansk konfektkake
s
Konfektkake med skogsbærsyltetøy og kaffekrem. Serveres med kokossorbet
104,-


Tilslørte asiatiske bondepiker. SIGNATURRETT!
E, M, HV
Pasjonsfrukt & mangokrem med sjokoladecrumble, mangosalsa og pasjonsfruktsorbet
98,-


Husets Sjokoladefondant
HV, M, E, p
Serveres med blodappelsin- og ingefærsorbet, kanelcrumble og sprø marengs
​115,-


Dessert Symfoni min. 2 personer
HV, M, E, P
Et utvalg av husets desserter
137,- pr pers
Allergener
SK: Skalldyr | E: Egg | F: Fisk | P: Peanøtt | S: Soya | M: Melk | SL: Selleri | SN: Sennep | SE: Sesamfrø
SO: Svoveldioksid og sulfitt | L: Lupin | B: Bløtdyr l HV: Hvetemel l A: Mandler l CN: Cashewnøtt


Selv om de forskjellige rettene inneholder noen av disse allergenene, er det ofte mulig å lage rettene uten disse. Spor av allergener kan forekomme. Vennligst informer om dine allergier.
Vår nettside bruker informasjonskapsler. www.sudost.no bruker informasjonskapsler hovedsaklig for trafikkmåling og optimalisering av innhold. Fortsett å bruke siden som normalt om du godtar dette. Les mer om vår bruk av informasjonskapsler her.