Á la carte

Menyen gjelder lunsj og middag
Mandag - fredag fra 16:00 
Lørdag - søndag fra 14:00 
SET MENY
YANG delemeny
Kokken anbefaler / Chefs recommendation
Våre smaksmenyer er for 2 personer eller flere. Vennligst velg en av menyene for hele bordet.
Our tasting menus are prepared for 2 or more persons We recommend 1 type of menu per table

Dagens sashimi
Kan inneholde S, F, HV, E, C, P, SE, SK


Asiatisk BBQ
Kan inneholde SK, SE,  B, S, F, HV, M, C
Dagens utvalg av grillspyd. Spør gjerne din servitør
Today’s grilled skewers, Please ask your waiter
 

Crispy duck
 HV, P, SE, B, S,SK
 Sprøstekt and med vietnamesiske krydder, agurk, salat og hoisinsaus med en vri.
 Serveres med pannekaker 
Crispy duck with Vietnamese spices, freshly steamed pancakes, cucumber, salad and
hoisin sauce with our own twist

Jordbærdrøm

M, C, HV
Vanilje panna cotta , jordbærsaus med lime og thai basilikum serveres med jordbær yuzu sorbet og crumble
Vanila panna cotta, strawberrysalsa with lime and thai basilikum served with strawberry yuzu sorbet and crumble


Set meny 498,- per person 
vinpakke 490,- per person
YIN delemeny
Våre smaksmenyer er for 2 personer eller flere. Vennligst velg en av menyene for hele bordet 
Our tasting menus are prepared for 2 or more persons. We recommend 1 type of menu per table

Asian combo plate 
HV, SK, SE, E, S, B, C, P, M
Dagens utvalg av Dim Sum
Serveres med forskjellige hjemmelagde sauser

Todays selection of Dim Sum
Served with different homemade sauces 

 
Sudøst Dinner to share 
SK, SE, S, B, HV, C, CN
Kylling med cashew nøtter
Dagens wok med fisk eller sjømat og Thai inspirert nuddel eller ris.  
Spør gjerne din servitør
Chicken cashew nut
Todays wok with fish or seafood and Thai inspired noodle or rice.  
Please ask your waitress

Asiatiske «Bondepiker»
HV, E, M 
Pasjons og mangokrem med sjokoladecrumble, mangosalsa og pasjonsfruktsorbet 
 Passion and mangocream with chocolate crumble, mangosalsa and passionfruit sorbet 
 

Set meny 375,- per person
Vinpakke 295,- per person



 
3 retters meny
1.Dagens Dim Sum (F, E, P,C)       
 
2.Thai cashew nut with chicken  (
S,CN,B,SK, HV) (Sterk/Spicy)
Woket Kylling med cashewnøtter, løk, paprika, thai vårløk, og sprø tørr rød chili
Stir-fried chicken with cashew nut, onion, bell pepper, thai spring onion, and crispy dry red chili
 
Eller Pad Kaprow wok med biff  (SE, S, HV, B) (Sterk/Spicy)

Indrefilet av okse, baby mais, sopp, rødløk, chili, hvitløk og hellig basilikum
Tenderloin of beef, baby corn, mushrooms, red onion, garlic and chili
 
 
3. «Tilslørte asiatiske bondepiker» (E, M, HV,S)
Pasjons og mangokrem med sjokoladecrumble, mangosalsa og pasjonsfruktsorbet 
Passion and mango cream with chocolate crumble, mango sauce and passionfruit sorbet

375,- per person

small plate for each person
Mangsa
1.Vegansk maki eller vegansk vårruller
Vegan maki or vegan spring rolls 


2.Stekt tofu (S, SE, HV, CH) (Sterk/ Spicy)
Stekt tofu med shitakesopp, pak choi og grønnsaker. Serveres med cashewnøtter og søt soyasaus med svartbønnechilisaus
Fried tofu with shitake mushrooms, pak choi and vegetables. Served with cashewnuts, sweet soy sauce and blackbean chilisauce
 

Eller Padthai Veggie (litt sterk/a little spicy) (P, S)
 
Stekte risnudler, tofu, rødløk, kinesisk gressløk, bønnespirer og tamarindsaus 
Fried rice noodles, tofu, red onion, Chinese chives, beansprouts, peanuts and tamarind sauce

 
3. Jordbær drøm (vegaNsk)

357,- per person 
small plate for each person

 
Piset
(Dette er en allergi vennlig meny for 1 person med allergi mot laktose, nøtter, skalldyr og gluten. 
An allergy friendly menu for 1 person with lactose, nuts, shellfish and gluten allergies)

1.lSalmon roll n.3 (SE, S, F)
Lettgrillet laks, vårløk, avokado og lakserogn med en sake-teriyaki saus
Lightly grilled salmon, scallions, avocado and salmon roe with a sake-teriyaki sauce
 
2.Black Pepper Beef (S, SE, C) 
Grillet indrefilet, stekt rotgrønnsaker og rosenkål med søt basilikum. Serveres med yuzu peppersaus og potetbåter.
Grilled tenderloin, roasted root vegetable and brussels sprouts with sweet basil. Served with yuzu pepper sauce and potato wedges
 
3.3 typer sorbet (C)
Kokkens valg for dagen med karamelliserte fennikel frø, lime & romgelé og popping candy
Chefs choice of the day with caramelized fennel seeds, lime & romgel and popping candy 


375,- per person 
small plate for each person
Á la carte

 
Sashimi, maki og Nigiri
Fisk eller skalldyr som serveres i tynne skiver eller små biter

Kick kick kveite 6 skiver/pcs 
(S, F, C,HV) ( Spicy)
Kveite sashimi med sitron gress ponzu, Thai Jalapenos chili koriander Gele

119,-

Papir tuna carpaccio

(SE, S, F, C)
 Tunfisk carpaccio med Birdeye chili ponzu, toppet med mynte marinert Eple, laksrogn, shisoblad
129,-

Dice laks 
(S, F, C)
Laks ceviche, blandet med syletet chayote , rødløk, coriander, toppet med crispy sjalottløk og laks-rogn

129,-

Sashimi Mix 8 skiver
S, SE, F, SK, B

Forskjellige typer fisk, skalldyr og bløtdyr serveres med en asiatisk salsa
139,-



Spicy Salmon tartar maki 6 biter
HV, E, S, SE, F

Laksetartar med frisk salat og purreløk, serveres med spicy majones
104,-

Salmon roll No.3 8 biter
S, SE, F
Lettgrillet laks, avokado, lakserogn serveres med sake/teriyaki saus 
116,-


Tempura maki 8 biter
HV, SK, E, SE, S, C
Fritert scampi, purreløk og spicy majones 
98,-

Beef Roll 8 biter
S, SE
Lettgrillet indrefilet av okse, asparges, fritert løk og salat. Serveres med asiatisk pesto
134,-


Kabocha maki 6 biter
SE, S
Kongeøsterssopp, gul reddik, og agurk med søtpotet pure og hvit snø
98,-

SOFTSHELL CRAB 6 biter (Sterk/Spicy)
SK, SE, S, C
Fritert softshell crab med crispy salat, agurk, Tobikko rullet i rispapir, serveres med spicy saus
128,-


Sashimi (3 skiver/pcs)

Nigiri (2biter/pcs)

Laks Salmon F 

49,-
 

Tunfisk Tuna F 
59,- 

Kveite Halibut F 
59,-
 

Kamskjell Scallops B 
72,-

Scampi  Prawns Sk 
49,-    
 
Småretter
Babyboy
HV, E, SK, S, SE
Fritert scampi med avocado, mango, sennep majones, masago og teriyakisaus
104,-

Mixed spring rolls 3stk
SE, S, HV, E
Fritert biff rull med glas nuddler, shitakesopp og soyasaus og dagens rull spørr din servitør om innhold
​119-

Tod man pla 3stk
F, E, P, C
Thai fiskekake, egg, sukkererter, lime blad, hvitløk, tørr chili, rødløk, og sitrongress. Serveres med søt thai spicy chili peanøttsaus
97,-


Scampi in blanket 3stk
E, S, SK, HV, F, S
Friterte ruller med scampi og kyllingkjøttdeig. Serveres med søt thai spicy chili peanøttsaus
​109,-

Poprice Scampi 3STK
SL, SE, SK, E, S 
Crispyris med scampi og svinekjøtt. Serveres med mango chili saus

109,-

Katafi Scampi 3stk
SE, SK, E, HV, S
Katafi med scampi, kamskjell og svin. Serveres med mango chili saus
109,-


SPICY EDAMAME (SNACKS)
SE, S, P (SPICY)
Edamamebønner krydret med togarashi krydder
65,-

 
Hovedretter
På SüdØst har vi to store, åpne kullgriller som vi bruker til å tilberede våre grillretter

Padthai Veggie (litt sterk/a little spicy)  
S, P
Stekte risnudler, tofu, rødløk, kinesisk gressløk, bønnespirer og tamarindsaus 
169,-

Padthai scampi (litt sterk/ a little spicy)
SK, E, P, C, S
Stekt risnuddler, tofu, egg, rødløk, kinesisk gressløk, bønnespire og tamarindsaus
​195,-

 
Stekt tofu (STERK/SPICY)
SK, E, P, C, S
Stekt tofu med shitakesopp, bok choi og grønnsaker. Serveres med cashewnøtter og søt soyasaus med svartbønne chilisaus
​172,-

Crazy Duck  SIGNATURRETT/ SIGNATURE DISH  
HV, SE, B, P, S
Sprøstekt and med vietnamesiske krydder, pannekaker, agurk, salat og hoisinsaus med en vri 
299,-

Dry Red curry with chicken (Sterk/ Spicy)
M, C
Kylling med Thai rød karri, basilikum, små aubergine, hvit aubergine tomat. Lime blad, frisk green pepper Galinga, rød chili og evaporated melk.
186,-

Thai cashew nut with chicken (STERK/SPICY)
S, CN, B, SK, HV
Rørt stekt Kylling med cashewnøtter, løk, paprika, thai vårløk, og sprø tørr rød chili
​185,-

Pad Kaprow Wok (Sterk/Spicy)
SE, S, HV, B
Indrefilet av okse, baby mais, sopp, rødløk, chili, hvitløk og hellig basilikum
195,-

Black Pepper Beef SIGNATURRETT/ SIGNATURE DISH
S, SE
Grillet indrefilet, bakt rotgrønnsaker og rosen kål med sweet basil. Serveres med yuzu peppersaus og poteter 
245,-

Pad See Ew  
HV, E, B, S
Stekte ris nuddlers, biff, young kale (yod kana) grønsaker med mørk soya sauce

165,-

Crispy Duck 1/2
HV, SE, B, P, S
Sprøstekt and med vietnamesiske krydder, agurk, salat og hoisinsaus med en vri. Serveres med pannekaker. For 2 personer

485,-

Andeconfit med mango og GUl karri
(se, c, s)

Hjemmelaget andeconfit med grillet ananas, cherry tomater og yellow karri tilsmakt mango
Homemade duck confit served with grilled pineapple, cherry tomatos and yellow curry with a hint of mango
198,-
Salat
crispy duck salat
e, s, sk, se, hv
Sprøstekt and med mix salatm rødløk, mango, cherry tomat. Serveres med mango chili saus
149,-


Thai biff salat sterk/ spicy
C, SE (spicy)
Indrefilet serveres med frisk salat, mango, tomat, rødløk og thai yumyum saus
168,-
Dessert
«Tilslørte asiatiske bondepiker» SIGNATURRETT/ SIGNATURE DISH 
E, M, HV, S

Pasjons og mangokrem med sjokoladecrumble, mangosalsa og pasjonsfruktsorbet 
 98,-


Asian doughnut  
HV, M, E
Asian doughnut med kanelsukker, serveres med sjokolade mousse, vanilje is og toffee saus 
109,-

Jordbærdrøm
M, C, HV
Vanilje panna cotta, strawberrysalsa med lime og thai basilikum serveres med strawberry yuzu sorbet og crumble
98,-
Allergener
SK: Skalldyr | E: Egg | F: Fisk | P: Peanøtt | S: Soya | M: Melk | SL: Selleri | SN: Sennep | SE: Sesamfrø
SO: Svoveldioksid og sulfitt | L: Lupin | B: Bløtdyr | HV: Hvetemel | A: Mandler | CN: Cashewnøtt


Selv om de forskjellige rettene inneholder noen av disse allergenene, er det ofte mulig å lage rettene uten disse. Spor av allergener kan forekomme. Vennligst informer om dine allergier.